Σπανουλησ Τριποντο : Σπανουλησ Τριποντο Οακα / To Nikhthrio Triponto Toy / Στην καριέρα του ο βασίλης σπανούλης έχει βάλει πολλά μεγάλα καλάθια, ωστόσο εκείνο το τρίποντο στις 30 μαΐου 2016 ήταν από τα πιο σημαντικά .

Έπειτα από 22 χρόνια πορείας στα παρκέ, ο βασίλης σπανούλης πήρε την απόφαση να κρεμάσει τα παπούτσια του . Χάρισον, λαρεντζάκης 5 (1 τρίποντο, 4 κλεψίματα), σπανούλης 16 (3/3 δίποντα, 3/4 τρίπoντα, 1/2 βολές), . Τριποντο στο τελευταιο δευτερολεπτο και . Στην καριέρα του ο βασίλης σπανούλης έχει βάλει πολλά μεγάλα καλάθια, ωστόσο εκείνο το τρίποντο στις 30 μαΐου 2016 ήταν από τα πιο σημαντικά . 7ο παιδί τα εγκωμιαστικά σχόλια που έχει αποσπάσει ο βασίλης σπανούλης από τη διεθνή μπασκετική κοινότητα (και όχι μόνο).

Τώρα η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης βρίσκονται στο. Ολυμπιακός - Εφές: Η τριποντάρα του Σπανούλη πίσω από το
Ολυμπιακός - Εφές: Η τριποντάρα του Σπανούλη πίσω από το from www.gazzetta.gr
7ο παιδί τα εγκωμιαστικά σχόλια που έχει αποσπάσει ο βασίλης σπανούλης από τη διεθνή μπασκετική κοινότητα (και όχι μόνο). Με την ίδια να βάζει τρίποντο και να τρολάρει τον βασίλη σπανούλη. Τριποντο στο τελευταιο δευτερολεπτο και . Έπειτα από 22 χρόνια πορείας στα παρκέ, ο βασίλης σπανούλης πήρε την απόφαση να κρεμάσει τα παπούτσια του . Ο σπανούλης έβαλε ένα τρίποντο στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου κι ακολούθησαν άλλα δύο στη σειρά μέσα σε λίγα λεπτά! Στην καριέρα του ο βασίλης σπανούλης έχει βάλει πολλά μεγάλα καλάθια, ωστόσο εκείνο το τρίποντο στις 30 μαΐου 2016 ήταν από τα πιο σημαντικά . Στην καριέρα του ο βασίλης σπανούλης έχει βάλει πολλά μεγάλα καλάθια, ωστόσο εκείνο το τρίποντο στις 30 μαΐου 2016 ήταν από τα πιο σημαντικά . Χάρισον, λαρεντζάκης 5 (1 τρίποντο, 4 κλεψίματα), σπανούλης 16 (3/3 δίποντα, 3/4 τρίπoντα, 1/2 βολές), .

Ο σπανούλης έβαλε ένα τρίποντο στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου κι ακολούθησαν άλλα δύο στη σειρά μέσα σε λίγα λεπτά!

Έπειτα από 22 χρόνια πορείας στα παρκέ, ο βασίλης σπανούλης πήρε την απόφαση να κρεμάσει τα παπούτσια του . Ο σπανούλης έβαλε ένα τρίποντο στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου κι ακολούθησαν άλλα δύο στη σειρά μέσα σε λίγα λεπτά! Τριποντο στο τελευταιο δευτερολεπτο και . 7ο παιδί τα εγκωμιαστικά σχόλια που έχει αποσπάσει ο βασίλης σπανούλης από τη διεθνή μπασκετική κοινότητα (και όχι μόνο). Τώρα η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης βρίσκονται στο. Χάρισον, λαρεντζάκης 5 (1 τρίποντο, 4 κλεψίματα), σπανούλης 16 (3/3 δίποντα, 3/4 τρίπoντα, 1/2 βολές), . Στο σκορ και μετά μάλιστα, από τρίποντο του μάντζαρη φτάσαμε στη δεύτερη πεντάλεπτη παράταση. Στην καριέρα του ο βασίλης σπανούλης έχει βάλει πολλά μεγάλα καλάθια, ωστόσο εκείνο το τρίποντο στις 30 μαΐου 2016 ήταν από τα πιο σημαντικά . Με την ίδια να βάζει τρίποντο και να τρολάρει τον βασίλη σπανούλη. Στην καριέρα του ο βασίλης σπανούλης έχει βάλει πολλά μεγάλα καλάθια, ωστόσο εκείνο το τρίποντο στις 30 μαΐου 2016 ήταν από τα πιο σημαντικά .

7ο παιδί τα εγκωμιαστικά σχόλια που έχει αποσπάσει ο βασίλης σπανούλης από τη διεθνή μπασκετική κοινότητα (και όχι μόνο). Τώρα η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης βρίσκονται στο. Στο σκορ και μετά μάλιστα, από τρίποντο του μάντζαρη φτάσαμε στη δεύτερη πεντάλεπτη παράταση. Στην καριέρα του ο βασίλης σπανούλης έχει βάλει πολλά μεγάλα καλάθια, ωστόσο εκείνο το τρίποντο στις 30 μαΐου 2016 ήταν από τα πιο σημαντικά . Με την ίδια να βάζει τρίποντο και να τρολάρει τον βασίλη σπανούλη.

Στην καριέρα του ο βασίλης σπανούλης έχει βάλει πολλά μεγάλα καλάθια, ωστόσο εκείνο το τρίποντο στις 30 μαΐου 2016 ήταν από τα πιο σημαντικά . Σπανουλησ Î
Σπανουλησ Î"ιαμαντιδησ Τριποντο : To Paixnidi Apenanti from www.superbasket.gr
Στο σκορ και μετά μάλιστα, από τρίποντο του μάντζαρη φτάσαμε στη δεύτερη πεντάλεπτη παράταση. 7ο παιδί τα εγκωμιαστικά σχόλια που έχει αποσπάσει ο βασίλης σπανούλης από τη διεθνή μπασκετική κοινότητα (και όχι μόνο). Έπειτα από 22 χρόνια πορείας στα παρκέ, ο βασίλης σπανούλης πήρε την απόφαση να κρεμάσει τα παπούτσια του . Τώρα η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης βρίσκονται στο. Τριποντο στο τελευταιο δευτερολεπτο και . Χάρισον, λαρεντζάκης 5 (1 τρίποντο, 4 κλεψίματα), σπανούλης 16 (3/3 δίποντα, 3/4 τρίπoντα, 1/2 βολές), . Ο σπανούλης έβαλε ένα τρίποντο στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου κι ακολούθησαν άλλα δύο στη σειρά μέσα σε λίγα λεπτά! Με την ίδια να βάζει τρίποντο και να τρολάρει τον βασίλη σπανούλη.

7ο παιδί τα εγκωμιαστικά σχόλια που έχει αποσπάσει ο βασίλης σπανούλης από τη διεθνή μπασκετική κοινότητα (και όχι μόνο).

Τριποντο στο τελευταιο δευτερολεπτο και . Στην καριέρα του ο βασίλης σπανούλης έχει βάλει πολλά μεγάλα καλάθια, ωστόσο εκείνο το τρίποντο στις 30 μαΐου 2016 ήταν από τα πιο σημαντικά . Με την ίδια να βάζει τρίποντο και να τρολάρει τον βασίλη σπανούλη. Στην καριέρα του ο βασίλης σπανούλης έχει βάλει πολλά μεγάλα καλάθια, ωστόσο εκείνο το τρίποντο στις 30 μαΐου 2016 ήταν από τα πιο σημαντικά . Τώρα η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης βρίσκονται στο. 7ο παιδί τα εγκωμιαστικά σχόλια που έχει αποσπάσει ο βασίλης σπανούλης από τη διεθνή μπασκετική κοινότητα (και όχι μόνο). Στο σκορ και μετά μάλιστα, από τρίποντο του μάντζαρη φτάσαμε στη δεύτερη πεντάλεπτη παράταση. Έπειτα από 22 χρόνια πορείας στα παρκέ, ο βασίλης σπανούλης πήρε την απόφαση να κρεμάσει τα παπούτσια του . Χάρισον, λαρεντζάκης 5 (1 τρίποντο, 4 κλεψίματα), σπανούλης 16 (3/3 δίποντα, 3/4 τρίπoντα, 1/2 βολές), . Ο σπανούλης έβαλε ένα τρίποντο στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου κι ακολούθησαν άλλα δύο στη σειρά μέσα σε λίγα λεπτά!

Ο σπανούλης έβαλε ένα τρίποντο στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου κι ακολούθησαν άλλα δύο στη σειρά μέσα σε λίγα λεπτά! Στο σκορ και μετά μάλιστα, από τρίποντο του μάντζαρη φτάσαμε στη δεύτερη πεντάλεπτη παράταση. Τώρα η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης βρίσκονται στο. Τριποντο στο τελευταιο δευτερολεπτο και . 7ο παιδί τα εγκωμιαστικά σχόλια που έχει αποσπάσει ο βασίλης σπανούλης από τη διεθνή μπασκετική κοινότητα (και όχι μόνο).

Ο σπανούλης έβαλε ένα τρίποντο στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου κι ακολούθησαν άλλα δύο στη σειρά μέσα σε λίγα λεπτά! Σπανουλησ Î
Σπανουλησ Î"ιαμαντιδησ Τριποντο : To Paixnidi Apenanti from www.superbasket.gr
Τώρα η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης βρίσκονται στο. Χάρισον, λαρεντζάκης 5 (1 τρίποντο, 4 κλεψίματα), σπανούλης 16 (3/3 δίποντα, 3/4 τρίπoντα, 1/2 βολές), . Τριποντο στο τελευταιο δευτερολεπτο και . 7ο παιδί τα εγκωμιαστικά σχόλια που έχει αποσπάσει ο βασίλης σπανούλης από τη διεθνή μπασκετική κοινότητα (και όχι μόνο). Ο σπανούλης έβαλε ένα τρίποντο στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου κι ακολούθησαν άλλα δύο στη σειρά μέσα σε λίγα λεπτά! Έπειτα από 22 χρόνια πορείας στα παρκέ, ο βασίλης σπανούλης πήρε την απόφαση να κρεμάσει τα παπούτσια του . Στο σκορ και μετά μάλιστα, από τρίποντο του μάντζαρη φτάσαμε στη δεύτερη πεντάλεπτη παράταση. Στην καριέρα του ο βασίλης σπανούλης έχει βάλει πολλά μεγάλα καλάθια, ωστόσο εκείνο το τρίποντο στις 30 μαΐου 2016 ήταν από τα πιο σημαντικά .

Στο σκορ και μετά μάλιστα, από τρίποντο του μάντζαρη φτάσαμε στη δεύτερη πεντάλεπτη παράταση.

Στην καριέρα του ο βασίλης σπανούλης έχει βάλει πολλά μεγάλα καλάθια, ωστόσο εκείνο το τρίποντο στις 30 μαΐου 2016 ήταν από τα πιο σημαντικά . Με την ίδια να βάζει τρίποντο και να τρολάρει τον βασίλη σπανούλη. Τώρα η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης βρίσκονται στο. Έπειτα από 22 χρόνια πορείας στα παρκέ, ο βασίλης σπανούλης πήρε την απόφαση να κρεμάσει τα παπούτσια του . Τριποντο στο τελευταιο δευτερολεπτο και . 7ο παιδί τα εγκωμιαστικά σχόλια που έχει αποσπάσει ο βασίλης σπανούλης από τη διεθνή μπασκετική κοινότητα (και όχι μόνο). Στην καριέρα του ο βασίλης σπανούλης έχει βάλει πολλά μεγάλα καλάθια, ωστόσο εκείνο το τρίποντο στις 30 μαΐου 2016 ήταν από τα πιο σημαντικά . Χάρισον, λαρεντζάκης 5 (1 τρίποντο, 4 κλεψίματα), σπανούλης 16 (3/3 δίποντα, 3/4 τρίπoντα, 1/2 βολές), . Ο σπανούλης έβαλε ένα τρίποντο στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου κι ακολούθησαν άλλα δύο στη σειρά μέσα σε λίγα λεπτά! Στο σκορ και μετά μάλιστα, από τρίποντο του μάντζαρη φτάσαμε στη δεύτερη πεντάλεπτη παράταση.

Σπανουλησ Τριποντο : Σπανουλησ Τριποντο Οακα / To Nikhthrio Triponto Toy / Στην καριέρα του ο βασίλης σπανούλης έχει βάλει πολλά μεγάλα καλάθια, ωστόσο εκείνο το τρίποντο στις 30 μαΐου 2016 ήταν από τα πιο σημαντικά .. Έπειτα από 22 χρόνια πορείας στα παρκέ, ο βασίλης σπανούλης πήρε την απόφαση να κρεμάσει τα παπούτσια του . Στην καριέρα του ο βασίλης σπανούλης έχει βάλει πολλά μεγάλα καλάθια, ωστόσο εκείνο το τρίποντο στις 30 μαΐου 2016 ήταν από τα πιο σημαντικά . Τώρα η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης βρίσκονται στο. Τριποντο στο τελευταιο δευτερολεπτο και . Στην καριέρα του ο βασίλης σπανούλης έχει βάλει πολλά μεγάλα καλάθια, ωστόσο εκείνο το τρίποντο στις 30 μαΐου 2016 ήταν από τα πιο σημαντικά .

Στην καριέρα του ο βασίλης σπανούλης έχει βάλει πολλά μεγάλα καλάθια, ωστόσο εκείνο το τρίποντο στις 30 μαΐου 2016 ήταν από τα πιο σημαντικά  σπανουλησ. Ο σπανούλης έβαλε ένα τρίποντο στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου κι ακολούθησαν άλλα δύο στη σειρά μέσα σε λίγα λεπτά!